top of page

Construcció del nou Complex Aquàtic Mira-sol

L'Ajuntament de Sant Cugat ens ha adjudicat les obres de la primera fase de l'equipament del Complex Aquàtic Mira-Sol.


La primera fase del projecte preveu la construcció l’edifici del complex i la posada en marxa de la piscina coberta, els vestidors i la recepció.

Un projecte molt esperat pels veïns de Mira_sol a Sant Cugat i que una vegada acabat comptarà, a més de la piscina, amb un gimnàs i servei de bar, arribant als 3,900 m² construïts.


 

"La proposta del Complex Aquàtic planteja una peça que és capaç d'articular els espais esportius exteriors, tant els existents com aquells que hi seran en un futur.

L’edifici ocupa en sobrepassant un rectangle de uns 60x25 metres, mentre que a les plantes semisoterrades la ocupació es superior, s’estén amb un triangle que dona a la zona de pistes de 35x25 i en l’accés al soterrani segon paral·lel al carrer Pompeu Fabra en una franja de 50x5metres.


L'estructura de l'edifici subratlla la idea de ritme i repetició, generant modularitat i la coberta apareix com un element flotant sobre el sòcol, remarcant el sentit d'horitzontal i equilibrant les visuals provocades per les pendents dels llindars de la parcel·la."

Basterrechea-Tejada


Comments


bottom of page