top of page

Política de galetes

El nostre lloc web www.archsconstructora.com (el “Lloc web”) utilitza una tecnologia denominada “galetes” amb la finalitat de poder recaptar informació sobre l'ús del Lloc web.
Si vol contactar amb nosaltres escrigui'ns a l'info@archsconstructora.com

 

L'informem que podem utilitzar galetes amb la finalitat de facilitar la seva navegació a través del Lloc web, distingir-lo d'altres usuaris, proporcionar-li una millor experiència en l'ús d'aquest, i identificar problemes per a millorar el nostre Lloc web. Així mateix, en cas que presti el seu consentiment, utilitzarem galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre Lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.

 

La present política de galetes té per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les galetes que s'utilitzen en el nostre Lloc web (la “Política de Galetes”).

 

Una galeta és un arxiu que es descarrega en el seu equip (ordinador o dispositiu mòbil) amb la finalitat d'emmagatzemar dades que podran ser actualitzades i recuperades per l'entitat responsable de la seva instal·lació.

 

La informació recaptada a través de les galetes pot incloure la data i hora de visites al Lloc web, les pàgines visionades, el temps que ha estat en el nostre Lloc web i els llocs visitats just abans i després d'aquest.

 

El nostre Lloc web utilitza les galetes que es descriuen a continuació:

 

_ga (Google Analytics)

_gid (Google Analytics)

 

En navegar i continuar en el nostre Lloc web estarà consentint l'ús de les galetes abans enunciades, pels terminis assenyalats i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes.

 

En qualsevol cas, l'informem que atès que les galetes no són necessàries per a l'ús del nostre Lloc web, pot bloquejar-les o deshabilitar-les activant la configuració del seu navegador que li permet rebutjar la instal·lació de totes les galetes o d'algunes d'elles.

 

Si volgués retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb la present Política de Galetes, haurà d'eliminar les galetes emmagatzemades en el seu equip (ordinador o dispositiu mòbil) a través dels ajustos i configuracions del seu navegador d'Internet.

 

Tret que hagi ajustat la configuració del seu navegador, el nostre sistema crearà galetes quan visiti el nostre Lloc web.

bottom of page