top of page

II Concurs de Fotografia de la Construcció

del 15 d'abril al 15 de juny

II Concurso de fotografia de la construcción organizado por Archs Constructora
Concurs Fotografia Construcció

... podran enviar-nos les seves imatges per a participar en aquesta segona edició del Concurs de Fotografia de la Construcció que organitza Archs Constructora.

La bona rebuda de la primera edició del 2022, amb més de 190 participants i les nostres ganes de continuar fent més visible el nostre ofici, són excel·lents punts de partida per a aquesta segona convocatòria.


Enguany hem incrementat els premis incloent un accèssit especial de 300 € per a la millor fotografia feta per professionals del sector de la construcció.

Volem que també es vegin imatges del dia a dia a l'interior d'una obra que aportin aspectes, normalment desconeguts per al públic en general.

Participants

Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys, resident a Espanya.

Temàtica Qualsevol fotografia del procés de construcció de qualsevol obra tant en edificació com en obra industrial, obra civil i reformes o rehabilitació.

Data La fotografia ha de ser de realització pròpia i presa amb data posterior a l'1 de juliol de 2022.


Dotació

S'estableix un primer premi de 600€, un segon premi de 300€ i un tercer premi de 150€. Accèssit extraordinari de 300€ per a la millor fotografia presentada per professionals del sector de la construcció, que pot sumar-se a qualsevol dels premis ordinaris.


 

Formulari de participació



bottom of page