top of page

Ja tenim els finalistes del II Concurs de Fotografia de la Construcció


II Concurs de Fotografia de la Construcció

La votació del jurat ens ha donat aquests onze finalistes dels que sortiran els tres premis, dotats amb 600, 300 i 150 € i l'accèssit especial a la millor fotografia realitzada per un professional del sector de la construcció, dotat amb 300 €


A partir del 10 de juliol coneixerem als guanyadors.


Des de Archs Constructora, com a organitzadors d'aquesta segona edició del Concurs de Fotografia de la Construcció, volem agrair a tots els concursants la seva participació i desitjar molta sort als onze finalistes !!

 

EL JURAT


L'arquitectura, la docència, la gestió i promoció cultural i un munt d'anys d'experiència en la construcció, es conjuguen en el perfil del jurat.

Jurat del II Concurs de Fotografia de la Construcció

Manel González Arquitecte. Professor del Departament de Tecnologia de La Universitat Politècnica de Catalunya. Soci fundador d’Aresta arquitectura + urbanisme.

Ramon Ferrer Coordinador de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Màster en Gestió Cultural, Gestió d'institucions i polítiques culturals. Diplomat en Educació General Bàsica i en Pedagogia del lleure i animació sociocultural.

Albert Archs · Wenceslao Jiménez · Isidre Archs Socis, representants de la companyia.

 

bottom of page