top of page

Nova plataforma logística de 60.000 m² a la Zona Zal Port de Barcelona

El Centro Intermodal de Logística (CILSA) ha adjudicat a Archs Constructora la construcció d’una

A  Archs constructora som especialistes en obra industrial: edificis logístics, construcció d'instal·lacions industrials, reformes i ampliacions, etc

nova plataforma logística a la Zona Zal Port de Barcelona, i s’ha establert una unió temporal d’empreses (UTE) amb Urcotex Inmobiliaria i l’empresa Agefred. Aquesta UTE repeteix com a equip multidisciplinari, atès que el 2017 va acabar la construcció d’una nau de fred a la zona d’activitats logístiques (ZAL) del Port de Barcelona de 18.000 m² per al mateix client.


Fa servir aquesta nau de fred l’empresa Carrefour. Aquesta nova plataforma es destinarà a la logística de l’empresa Lidl.


Archs Constructora aporta la seva experiència en obres industrials, Urcotex Inmobiliaria, en obres d’edificació, i Agefred, tota la part d’instal·lacions. És un equip perfecte per afrontar un repte tan exigent quant a qualitat, termini i preu.


A més, com ja va passar, amb èxit, en la construcció de la nau de fred, en aquesta obra també caldrà complir les exigents prescripcions que imposa la certificació LEED Gold. Perquè sigui així la UTE respectarà els aspectes relacionats amb l’eficiència energètica, l’ús d’energies alternatives, la millora de la qualitat ambiental interior, l’eficiència del consum d’aigua, el desenvolupament sostenible dels espais lliures de la parcel·la i la selecció de materials, durant tot el transcurs de l’obra, i proposarà les millores necessàries per assolir-ho.


El mes vinent Archs Constructora també durà a terme l’ampliació d’una nau industrial al polígon industrial Pla de Rigat, a Vilanova del Camí (Barcelona). Aquesta construcció està formada per dues naus unides per una coberta metàl·lica que sumen un total de 9.116 m².


bottom of page