top of page

Qualitat i Medi Ambient

Archs Constructora obté les certificacions ISO conforme a les normes UNE-EN ISO 9001:2015 i UNE-EN ISO 14001:2015.

Certificacions ISO Archs Constructora

Per aconseguir el major grau de satisfacció possible dels nostres clients, Archs Constructora acaba d’obtenir la certificació mediambiental ISO 14001:2015 i la certificació de qualitat ISO 9001:2015, implantada a tota la nostra organització i a totes les obres que estem executant. Per assolir aquets nou repte ha estat de vital importància la il·lusió i implicació de totes les persones dels diferents departaments de l’empresa.


Per tal de vetllar pel medi ambient, Archs Constructora sempre treballa per minimitzar la generació de residus i el consum de recursos, valoritzar residus i potenciar l’ús dels materials reciclats, a més a més, de fer el màxim ús de fonts energètiques renovables. La col·laboració amb els nostres proveïdors i subcontractistes serà cabdal per millorar en el respecte i protecció del medi ambient. Igualment, es fonamental potenciar la comunicació i formació dels nostres treballadors per poder garantir una correcta actuació mediambiental.


En Archs Constructora estem compromesos plenament amb la qualitat i el medi ambient. El major grau de satisfacció dels nostres clients és el nostre objectiu. Per això, una bona gestió i millora continua en el nostre sistema de producció i processos serà determinant per aconseguir-ho.


Volem agrair als nostres clients i proveïdors la confiança que depositen en nosaltres i en la nostra gestió, i restem compromesos a seguir treballant, amb la màxima implicació, en la millora continuada dels nostres processos e implantació de normes.



bottom of page