Rehabilitació de l'escola Sant Jordi de Vilassar de Dalt

client: ESCOLA SANT JORDI

ubicació: Carrer Sant Antoni - Vilassar de Dalt

direcció d'obra: Àlex Alesina i Roger Montoto (arquitectes) projecte: Quintarquitectes i 23:45 arquitectes

any de finalització: 2021

pressupost: 604.000

 
 

El projecte es recolza en les següents actuacions:

  • Construir una rampa de connexió entre els dos edificis principals de l'escola.

  • Traslladar l’actual escala exterior de l’edifici de primària a l’interior, entenent també la necessitat de millorar la seguretat i qualitat d’aquest elements donats els seus usuaris. S’enderroca l’actual escala exterior i el volum disconforme del pati.

  • Modificar la cota de paviment de la planta baixa de l’edifici de primària, per estar a nivell amb el carrer posterior, des del qual hi ha accés directe i així millorar-ne l’accessibilitat.

  • Eliminació de la coberta de fibrociment de la sala polivalent-gimnàs.

  • Millorar la protecció contra incendis en les zones d’intervenció.